HomeProgrami

Programi

Jedna od prednosti učenja plivanja u našem klubu je da postoji broj treninga i programa posebno za odrasle. Ovi programi se kreću od obuke neplivača do takmičarskog plivanja, i svih nivoa između.

pa logo ikonica 48 Obuka neplivača

Ako ste odrasli i ne znate da plivate ili se ne osećate udobno u vodi, a imate ambicije da se opustite i uživate, mi imamo organizovanu obuku neplivača. U zavisnosti od Vaših želja imate mogućnost personalnog (1 polaznik - 1 trener) i polupersonalnog treninga (mala grupa, od šest do osam polaznika na jednog trenera).

pa logo ikonica 48 Korekcija plivačke tehnike

Ako ste odrasli plivač koji želi da poboljša svoje mogućnosti u plivanju ili nauči nove tehnike, ako ste student Sporta i Fizičkog vaspitanja (DIF-a) ili drugog fakulteta i potrebna Vam je priprema za polaganje ispita iz plivanja, tu smo da Vam pomognemo.

pa logo ikonica 48 Rekreativno plivanje

Ovaj program je za ljude koji nemaju ambicije usavršavanja tehnike. Dovoljno im je njihovo znanje i žele sami da plivaju bez da im neko daje sugestije ili ako ikada poželite da se iskonsultujete sa trenerom imate tu šansu. Možete doći kod nas da isplivate svoju dnevnu rutu i družite sa ljudima koji imaju iste potrebe kao i Vi.

pa logo ikonica 48 Takmičarsko plivanje

Naši treninzi su projektovani u skladu sa takmičarskim ciljevima kao što su aerobna izdržljivost, anaerobni prag, rad na tehnici i hipoksija. I naši stručni treneri rade na usavršavanju pravilne tehnike plivanja, takmičarskog starta i finiša i efikasnog okreta. Ako ste triatlonac ili maratonski plivač i želite da poboljšate tehniku i brzinu plivanja obratite nam se za pomoć.

pa logo ikonica 48 Personalni treninzi

Naš klub nudi personalne časove obuke neplivača kao i usavrsavanje tehnike plivanja i efikasnosti u vodi. Iskoristite ovu sjajnu priliku da iskoristite svoj potencijal. Naši stručni treneri rade sa rekreativnim i takmičarskim plivačima, fokusirajući se na sve od bazične mehanike plivanja kraul stilom do takmičarskog starta i okreta. Pojedinci koji se odluče za ovaj način imaće tretman jedan na jedan.


Kontakt podaci

email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobile +381 (0)63 272 212 ili 82 802 82
facebook Facebook.com/PlivackeAvanture
twitter Twitter.com/Pliv_avanture